Σχετικά με τα έργα

Τα ζωγραφικά έργα της ιστοσελίδας είναι προς πώληση .

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει ένα έργο μπορείτε να στείλετε email ζητώντας περαιτέρω πληροφορίες.

Email

info@pouliasikaterina.gr

Εντυπώσεις επισκεπτών

- Αφορούν τις ατομικές εκθέσεις

Πορεία προς την εξέλιξη


Εντυπώσεις επισκεπτών

Κατερίνα πολλά συγχαρητήρια! Πολύ μεστή αισθητικά η πνευματικότητα της τέχνης σου.
Ν.Σ. *

Ενδιαφέρουσα ποιητική προσέγγιση της ανθρώπινης ανέλιξης προς το φως.
Μ.Π. *

Αγαπημένη μου Κατερίνα, το φως που φέρεις μέσα σου να γίνεται χρώμα, πίνακας, έργα με μηνύματα ζωής, πνευματικής ανάτασης και προτροπής για βαθιά σκέψη, ομορφιά και νόημα, μέσα σε τούτο το θολό τοπίο που έχει ανάγκη για το φως.
Μ.Σ. *

Με επίκεντρο το φως, την πηγή της ζωής, δίνεται έμφαση στον άνθρωπο, την ύλη και την έμφυτή του τάση για ανέλιξη κι εξέλιξη. Η ισορροπία και το μέτρο αποτελούν την προϋπόθεση για την πρόοδο. Έκθεση ζωγραφικής με ξεχωριστά έργα, ιδέες και τροφή για σκέψη και προβληματισμό.
Γ.Ρ. *

Με φως και με σκοτάδι, με προσευχή και με ερημιά, με αγώνα, με όραμα κι ελπίδα προχωράς προς τον κόσμο της άσβεστης φλόγας της τέχνης σου.
Ε.Τ. *

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου έκθεση. Ο απαλός συνδυασμός των χρωμάτων, το φως και το μέτρο που δεν ξέφυγες, προσδίδουν στην έκθεσή σου κρυμμένο περιεχόμενο. Επιπλέον τα ποιήματά σου για κάθε έργο, προσιδιάζουν στην ατμόσφαιρα που εμπνεύστηκες να αποτυπώσεις. Εύχομαι το φως στη ζωή σου να σε εμπνέει και να σε καθοδηγεί σε άλλα δημιουργήματα.
Γ.Μ. *

Γλυκιά μου Κατερίνα, χάρηκα πολύ τον ερχομό μου στην ‘Πορεία προς την εξέλιξη’ στην ωραία αίθουσα της Black Duck, κι εύχομαι να είναι ευλογημένες πάντα οι στιγμές που το πινέλο και το μολύβι αφήνουν τα αποτυπώματα από τα γεννήματα της ψυχής σου.
Μ.Κ. *

Η διαχρονικότητα της κρίσης 2016


Εντυπώσεις επισκεπτών

Το αμάλγαμα της ψυχής της Κατερίνας Πουλιάση αναλύει τις σκιές και το φως της δικιάς μας ψυχής. Συγχαρητήρια! Προβλέπεται λαμπρή πορεία και της το εύχομαι ολόψυχα.
Ρ. Β. *

Πέτυχες τον στόχο σου, να αποδόσεις την κρίση που μας έσπειραν χωρίς αποτέλεσμα! Η τέχνη δεν σταμάτησε ούτε στην Κατοχή. Με σπασμένα χέρια οι ζωγράφοι, με κάρβουνο από κόκκαλα ανθρώπων ζωγράφιζαν για να δώσουν μηνύματα ελπίδας!
A.Α. *

Πολύ σημαντικό το αισθητικό στίγμα της έκθεσης, που δείχνει μια δύναμη εξέλιξης της τέχνης που υπηρετείς.
Σ. Α. *

Όταν τα όνειρα διαψεύδονται, τότε τα αναπολείς περισσότερο! Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!
Κρίστοφερ *

Κατάθεση ψυχής, αφορμή για ενδοσκόπηση και αναθεώρηση του κόσμου μας, εξωτερικού και εσωτερικού. Αυτή είναι η επιτυχία σου, Κατερίνα μας! Συγχαρητήρια!
Μ. Κ. *

Κατερίνα μου, συγχαρητήρια για το ανθρωποκεντρικό έργο σου, το οποίο δείχνει το βάθος της ευαίσθητης και δυναμικής ψυχής σου! Η τέχνη είναι λύτρωση, η γνώση είναι δύναμη, και τα δύο μαζί κάνουν τον αληθινό άνθρωπο..! Δούλευε όσο μπορείς, Θα βγεις στο ξέφωτο…!
Ρ. Α. *

Καταπιάστηκες με ιδιαίτερο ζήλο, επιμέλεια, γνώση και έμπνευση με την σχεδόν απόλυτη κρίση της κοινωνίας μας, τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Θαυμάσια η προσπάθειά σου. Κι αν χαλεποί είν’ οι καιροί κι η κρίση όλο τρανεύει, βλέπεις το φως στο βάθος της, που ’ναι ελπίδας φως. Στη Χαρμολύπη της ζωής βρίσκεις την Αρμονία.
Ν. Ρ. *

Ξεκίνησες το ταξίδι όμορφα. Πιστεύω η Ακτή του Φωτός να σε κερδίσει. Και μπορείς και αξίζεις.
Ν. Μ. *

Η διαχρονικότητα της κρίσης 2017


Εντυπώσεις επισκεπτών

Μέσα από την τόσο ζωντανή απεικόνιση της ανθρώπινης απελπισίας, θλίψης, αβεβαιότητας, σωματικής και πνευματικής κόπωσης, αλλά και ελπίδας για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια που όλοι αξίζουμε, η κατάθεση ψυχής ενός καλλιτέχνη και του μεγαλείου του πάνω σ’ έναν πίνακα δεν θα πρέπει να αφήσει κανέναν από τους παρευρισκομένους αδιάφορο ή ασυγκίνητο.
Α. Γ. *

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, η χαρά της δημιουργίας σου μεταφέρεται και σε μας. Καλή συνέχεια με το ίδιο πάθος.
Ε.Β. *

Κατερίνα μου, πολύ συναίσθημα τα έργα σου! Μας κάνεις να τρέχει το μυαλό μας στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Ε.Κ. *

Κατερίνα μου, όντως τόσο διαχρονική η έκθεσή σου! Πάντα να είσαι δημιουργική και να μας χαρίζεις ερεθίσματα για τροφή και σκέψη.
Μ.Σ. *

Εξαιρετική, εσωτερική, βαθειά εργασία με ιδιαίτερη ευαισθησία κι αναβλύζον φως.
Κ. Κ. *

Η έκθεσή σας είναι μια πρωτότυπη και συνάμα διαχρονική σύνθεση και δημιουργία έργων που χαρακτηρίζουν κι αποδίδουν με έναν ανάλαφρο κι αισιόδοξο τρόπο τα σύγχρονα προβλήματα. Να είστε πάντα καλά για να φωτίζετε με αυτό τον τρόπο τις πολιτιστικές πτυχές της ζωής μας.
Ν.Φ. *

Η έκθεσή σου, το έργο σου, η σκέψη σου είναι ένα μήνυμα για ελπίδα, για κατανόηση, για προβληματισμό. Να είσαι πάντα καλά, για να μας οδηγείς με το ταλέντο σου, την καλλιτεχνική σου διάσταση.
Ε.Μ. *

Ίμβρός και Τένεδος


Εντυπώσεις επισκεπτών

Η Κατερίνα Πουλιάση, με την καλλιτεχνική ευαισθησία και την παιδαγωγική της γνώση, μας ξεναγεί στο παρελθόν των χαμένων πατρίδων. Με ευαισθησία, μας θυμίζει όσα δομούν μια ελληνικότητα που χάθηκε, αλλά παραμένει στη συλλογική μνήμη ως ήθος. Επίκαιρη όσο ποτέ, εμφανίζεται στο ονειρικό της έργο «Ατενίζοντας το μέλλον» να αποδίδει, σε μια επίκαιρη μεταφορά, την Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να ατενίζει το αβέβαιο αύριο.
Ζωγραφικά έργα που αποπνέουν ευαισθησία και άδολη ελληνικότητα!
Α.Χ. *

Ξυπνήσαμε στις χαραυγές που ζωγράφισες και σκοτεινιάσαμε στα ηλιοβασιλέματά σου. Η Ίμβρος και η Τένεδος βρήκαν θαλπωρή στην ψυχή και στο ταλέντο σου. Εμείς νιώθουμε την συγκίνηση και η μνήμη ζωογονείται.
Μ.Μ. *

Συγχαρητήρια για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση, που συνδυάζει την ιστορική μνήμη με την καλλιτεχνική δημιουργία. Μέσα από τις στάχτες γεννιέται η ζωή! Και Η Ίμβρος και η Τένεδος συνεχίζουν να πορεύονται στο αέναο γίγνεσθαι και να υπάρχουν ακέραιες στη μνήμη μας!
Κ.Β. *

Είναι δύσκολο να γράψει κανείς, όχι μόνο για την τεχνική, το έργο, τα κείμενα, αλλά και για όλη την πορεία που βιώνει, μέσω αυτής σου της έκθεσης. Συγχαρητήρια για την έμπνευση και την πραγμάτωση ενός τόσο γλυκού εγχειρήματος. Μας ταξίδεψες, μας ενέπνευσες και μας γνώρισες την Ίμβρο και την Τένεδο. Η τέχνη θα πρέπει να σε κάνει να σκέφτεσαι, και αυτό ακριβώς κάνουμε φεύγοντας. Σε ευχαριστούμε.
Π.-Γ. *

Συγκινητικές εναλλαγές θλίψης και ελπίδας.
Γ.-Π. *

Η ομορφιά και το δράμα της Ίμβρου και της Τενέδου γίνεται βίωμα!
Α.Μ. *

Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ταξιδεύεις έτσι όμορφα και μαγικά σε τόνους ονειρικούς και χρόνους αλησμόνητους!
Α.Τ. *

Στην πανδαισία των χρωμάτων, στο φως, το φως της ψυχής σου αντίκρισα, στο μεγαλείο του. Αυξανόμενο τούτο νάναι.
Ν.Ρ. *

Φωτεινά, λιτά, ζεστά σε οδηγούν κατευθείαν στον άνθρωπο, την ιστορία του, το περιβάλλον της ζωής του και την παράδοσή του.
Γ.Κ. *

Μια μέρα ξεχωριστή, ένα όμορφο απόγευμα, μια αξέχαστη εμπειρία. Τα έργα σου μιλάνε στην ψυχή, και θέλεις να δακρύσεις. Σε ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη στιγμή.
Μ.Ι. *

Το χρώμα και το φως της ψυχής σου αποτυπωμένο για όλους. Σε ευχαριστούμε.
Α. *

Η καλλιτεχνική έμπνευσις και η πνευματική έκφρασις αποτυπώνεται επιτυχώς εις τα εικαστικά έργα που παραθέσατε εις την παρούσα έκθεσή των.
Σ.Θ. *

Έκθεση που σε ταξιδεύει. Χρώματα, μορφές, μυρωδιές, θλίψη, ελπίδα όλα μαζί αποτυπωμένα στου πίνακες και περισσότερο στα ποιηματάκια-αποσπάσματα από την λαϊκή παράδοση. Ευχαριστούμε.
Α.Α. *

Ως Ιμβριώτισσα, με τα έργα σου μου δημιούργησες πάρα πολλά συναισθήματα, διότι αγαπώ όσο τίποτα την Πατρίδα μου κι έχω νιώσει τον πόνο του χωριού μου, όπως και σε όλα τα άλλα χωριά. Με μεγάλη συγκίνηση
Κ.Λ. *